Kövess minket

Aztaa

21 Savage és Cordae is kosarazik majd az NBA All-Star hétvégéjén

Megosztva

A 2023-as NBA-szezon lassan a félidejéhez közeledik, ami azt jelenti, hogy hamarosan indulnak az All-Star ünnepségek. Mint a Billboard ma megtudta, 21 Savage, Janelle Monae, Cordae, Ozuna, Nicky Jam, Kane Brown és mások is részt vesznek a 2023-as NBA All-Star Celebrity Game-en.

A február 17-én a Utah állambeli Salt Lake Cityben megrendezésre kerülő eseményen a kétszeres NBA MVP Giannis Antetokounmpo és testvérei, Thanasis és Alex Antetokounmpo, valamint az olimpiai aranyérmes Lindsey Vonn lesznek az edzők, és a Houston Astros sztárja, Alex Bregman ellen lépnek pályára. A csapatkapitányok között lesz a Utah Jazz tulajdonosa, Ryan Smith és a háromszoros NBA-bajnok Dwyane Wade.

A korábbi években az NBA rengeteg zenei tehetséget hívott meg a hírességek meccsére, köztük J. Cole-t, Jack Harlow-t, Common-t és Quavót. A Migos frontembere mindkét alkalommal kiemelkedő teljesítményt nyújtott. 2018-ban 19 pontot szerzett és elnyerte az MVP-díjat. A következő évben pedig 27 pontos meccscsúcsot ért el. A meccs mellett zenei performanszok is lesznek, de az NBA még nem jelentette be az idei fellépőket.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés