Kövess minket

Hiphop

2Pac egyszer félmeztelenül bulizott egy melegklubban – állítja Queen Latifah

Megosztva

Színész-rapper-énekesnő, Queen Latifah volt a Hot Ones című beszélgetős műsor legutóbbi vendége, ahol szupererős csípős szószba mártogatott csirkeszárnyakat esznek a meghívottak, miközben megpróbálnak vöröslő fejjel válaszolni a feltett kérdésekre. Latifah az interjú során visszaemlékezett egy régi sztorira, miszerint 2Pac meglátogatta őt egy melegklubban a ’90-es évek legelején.

Épp San Franciscóban voltam fellépni. Azon az estén kaptam először 10 ezer dollárt egy fellépésért, egy szilveszteri buli volt egy menő melegklubban. Szóltam Shakurnak, hogy a városban vagyok ő pedig jött velem a klubba. Elüvöltöttem magam, hogy „Yo 2Pac a házban!”, mire mindenki megőrült” – mesélte Latifah, aki szerint ezután felforrósodott a hangulat.

„Mondtam neki, hogy tuti le fogják szakítani a ruháidat, mire ő lekapta a felsőjét magától. Nagyon jól éreztük magunkat. Testvéremként szerettem őt, olyan ember volt, hogy ha fontos voltál neki, akkor az életét adta volna érted. Jó erre visszaemlékezni…és valószínűleg be is voltunk mindenezve” – tette hozzá.

Queen Latifah szexualitása sokáig pletykák témája volt, 2008-ban még azt nyilatkozta, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy kit szeret. A tavalyi BET Awards-on aztán egy díj átvételekor a barátnőjének is megköszönte a támogatást, kvázi felvállalva a szexualitását, az akkori beszédét azzal zárta, hogy boldog Pride-ot kívánt mindenkinek.

Alább csekkolható a teljes Hot Ones interjú.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés