Kövess minket

Hiphop

2Pac halála után túl veszélyesnek érezte Kurupt a Death Row-t, ezért hagyta ott a kiadót

Megosztva

Kurupt felfedte, hogy 2Pac halála volt a bizonyíték arra, hogy a Death Row Records kötelékében lenni túl veszélyes, és ez volt az oka annak, hogy úgy döntött, elhagyja a kiadót.

A Tha Dogg Pound rapper a The Art Of Dialogue-nak adott új interjújában megosztotta, hogy mire ő is követte Dr. Dre példáját, és kérte, hogy bontsák fel a szerződését, gyakorlatilag a Death Row összes előadója belefáradt abba, hogy a kiadónál lenni legalább olyan veszélyes, mint a gettóban.

Bárhová mentünk, mindenhol nyitva kellett tartanunk a szemünket, lábujjhegyen kellett járnunk” – emlékezett vissza. „Gondoskodnunk kellett arról, hogy megvédjük magunkat, elég hamar kiégtünk ettől.” Az interjú egy másik pontján kifejtette, hogy bár csapattársai, Snoop Dogg, Daz Dillinger és Soopafly maradtak a Death Row-nál Dre távozása után is, ő egyszerűen nem tudott túllépni azon a tényen, hogy még Suge Knight jelenléte sem garantálhatja a biztonságukat.

Miután elhagyta a Death Row-t, Kurupt elindította saját kiadóját, az Antra Records-ot, ahol két szólóprojektet is kiadott, eközben a híres duója Dogg Pound Gangstasra (D.P.G.) változtatta a nevét, ,mivel Suge Knight igényt tartott az eredeti nevükre és minden olyan zenére, amit a kilépésük előtt rögzítettek.

Kurupt 2002-ben csatlakozott újra a Death Row-hoz, és végül annak alelnöke lett. Negyedik stúdióalbumát, az Against the Grain-t 2005-ben adta ki a kiadónál.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés