Kövess minket

Hiphop

3 óráig csiripelt a rendőröknek a YSL rapper, Lil Woody, majd kiírta Instára, hogy „nem köptem be senkit”

Megosztva

Folytatódik a YSL RICO-perének drámája, melynek legújabb fejezetében egy netre kikerült kihallgatási videóhoz értünk. A szóban forgó videón a YSL tag, Lil Woody látható, amint rendőrnyomozókkal beszél, sőt, a YSL vezetőjét, Young Thugot is belekeveri a mondandójába, azt állítva, hogy Thugger gyilkosságokat rendelt meg.

A több mint háromórás interjúban Lil Woody, alias Kenneth Copeland hiper-kooperatív az atlantai nyomozókkal, amikor megemlíti Young Thug nevét egy lehetséges gyilkossági tervben, és még a gyilkossághoz használt autó típusát is megemlíti. A videó egy másik részén YFN Lucci társaságáról mesél Woody, és azt is megkérdezi a nyomozóktól, hogy mit kell tennie, hogy kisegítse magát ebből a helyzetből.

Miután a felvételek nyilvánosságra kerültek, Woody az Insta oldalán azt állította, hogy nem működött együtt a hatóságokkal, és egy Young Thug fotót is megosztott, amihez azt írta, „free”.

Napokig, éjszakákig, hónapokig, évekig ültem a börtönben, nem tudtam, mi lesz a vége, nem hívtam Istent, nem sírtam, nem működtem együtt” – írta Woody. „Elkezdtem dolgozni azon, hogy megértsem magam, és rájöjjek, ki vagyok és mit érek. A börtön időt adott a gondolkodásra” – tette hozzá, majd posztját egy motivációs szöveggel zárta, hogy csak keményen kell dolgozni és az ember bármit elérhet.

Mondani se kell, hogy az internetes reakciók nem voltak túl megértőek Woody-val szemben, többen kritizálták a rappert, amiért együttműködött a rendőrökkel, aztán pedig kvázi tagadta azt. Young Thug sorsa egyelőre továbbra is a levegőben lóg.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés