Kövess minket

Aztaa

40 millió dollárra perli Bad Bunny-t az ex-barátnője, mert felhasználta a dalaiban a hangüzeneteit

Megosztva

Komoly összeget követel a reggaeton megasztár, Bad Bunny exe, miután az énekes és rapper több dalában is felhasznált egy hangüzenetet a lánytól, állítólag engedély nélkül. “Bad Bunny, baby” – ez a rövid vokál tűnik fel a „Pa Ti” és a “Dos Mil 16” elején, amiért a lány most 40 millió dolláros „kárpótlást” követel.

A szóban forgó nő, Carliz De La Cruz Hernández még 2015-ben küldte el akkori pasijának a hangüzenetet, ami aztán a fenti dalokban tűnt fel. A pár azóta szakított, Bad Bunny pedig mostanában állítólag a szupermodellel, Kendall Jennerrel kavar. A szerinte járó jogdíjakon kívül De La Cruz a Bad Bunny-rajongók zaklatásaiért is kártérítést követel. A keresete szerint emberek ezrei kommentálták a közösségi oldalaira posztolt képek alá, hogy ‘Bad Bunny, baby’, de még személyesen is odakiáltják neki.. Ez állítása szerint szorongást okoz nála.

A hangüzenetet amúgy Bad Bunny kérte a nőtől, de akkoriban amolyan menedzsereként is tevékenykedett. Később aztán De La Cruz jogi egyetemre ment, Bad Bunny pedig befutott, kapcsolatuk eközben megszakadt. 2022-ben Bad Bunny kiadójának, a Rimas Entertainmentnek a képviselői megkeresték De La Cruzt, hogy 2000 dollárt ajánljanak neki a felvétel jogaiért cserébe, de megállapodásra végül nem került sor.

(AP)