Kövess minket

Hiphop

500 fontra büntettek egy skót férfit, mert kimondta az „n” betűs szót, miközben egy Wu-Tang Clan dalt énekelt a női WC-ben

Megosztva

500 fontos pénzbüntetéssel csapták meg azt a férfit, aki egy női WC-ben énekelte a Wu-Tang Clan „Protect Ya Neck” című dalát, és egyetlen szót sem hagyott ki, még a káromkodásokat sem – írja a The National.

Kyle Siegel egy klub női mosdójában bújt el, hogy felvegyen egy TikTok videót, ahol a Wu-Tang Clan klasszikusát énekli. A szórakozóhelyen épp egy születésnapot ünnepeltek, a Siegel melletti kabinba viszont egy félvér nő ment be pisilni, majd mikor meghallotta, hogy a férfi kimondja az „n” betűs szót, meghökkent, majd összeveszett a férfival. A vita vége az lett, hogy rendőrt hívtak.

Az eset még februárban történt, de az ügyben most bírósági ítélet született, melynek eredményeképp a férfi 500 fontos, átszámítva 233 ezer forintos büntetést kapott, amiért bement a női WC-be, és amiért közbotrányt okozott az „n” betűs szó elrappelésével.

A férfi elismerte a tettét, de azzal védekezett, hogy ez belefér a szólásszabadságba, a bíró ezt az érvelést elutasította, mivel a férfi fehér.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés