Kövess minket

Bulvár

66 oldalnyi DNS-bizonyítékot gyűjtöttek össze YNW Melly ellen, állítja DJ Akademiks

Megosztva

YNW Melly ügye – melyet mi is szorgalmasan követünk – hosszú ideje húzódik már: a rapper még 2019 telén került börtönbe, miután gyilkosság vádjával letartóztatták.

Az előadó azóta is kiáll saját ártatlansága mellett, állítva, hogy nem ő felelős YNW Sakchaser és YNW Juvy haláláért. Hiába, az ellene felhozott igen erős gyanúra okot adó bizonyítékok csak sokasodnak, a napokban pedig új, az ügy kimenetelének szempontjából sörsdöntőnek tűnő információ szivárgott ki a bulvárpápa Akademiks-nek hála.

Mint a műsorvezetőként megismert netszemélyiség egy, a YouTube-ra posztolt vasárnapi videójában mondta, a bűntényen dolgozó ügyészek még a korábbinál is masszívabb bizonyítékokat gyűjtöttek be a végső tárgyalássorozat közeledtével, mely március elején veszi kezdetét.

Egészen pontosan 66 oldalon át tárgyalt, gazdag DNS-bizonyítékról van szó, ami jelen esetben rengeteg állítást igazolhat, ezzel eldöntve az események végkimenetelét. 

“Lehet, hogy YNW Melly-nek végleg lőttek.” – kezdte Akademiks, aki ezelőtt hangsúlyozta, hogy a rapper az egyik kedvence, és továbbra is próbál hinni az ártatlanságában. “A napnál is világosabb, hogy a rendőrök és az ügyészek nagyon rá vannak állva az ügyre. A villamosszékben akarják látni őt.” 

Az egyik ügyész még 2021 októberében kért be nyálmintát YNW Melly-től, ez kellett ahhoz, hogy a gyilkosság helyszínén talált sárga kabáton lévő DNS maradványokat (például szintúgy nyálat) össze tudják hasonlítani. Megjöttek az eredmények, most pedig már ott tartunk, hogy a vádlók elküldték a DNS-re alapozott extra, részletes kiegészítőjelentést Melly ügyvédjeinek, akiknek igencsak nehéz dolguk lesz. 

A tárgyalás március 7-én indul, a vádlók pedig halálbüntetést kértek Melly-re. Ha a rapper veszít, több mint valószínű, hogy kivégzésre kerül sor.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés