Kövess minket

Stílus

Salsa mártás a hétvégi bulira!

Nincs ötleted, hogy mivel nyűgözd le barátaidat a hétvégi bulin? Készíts nekik salsa mártást zöldségekkel!

Megosztva


Alapanyagok:

•    10 paradicsom
•    3 pirospaprika
•    2 hagyma
•    chili paprika
•    só
•    barna nádcukor
•    almaecet
•    őrölt fekete bors

A paradicsomokat annak érdekében, hogy le tudd hámozni a héját, öntsd le meleg vízzel. Vágd apró darabokra, majd ezek után 20 percig főzd. Add hozzá az apróra vágott piros paprikát, hagymát és chilit. Azért, hogy az ízek összeérjenek, főzd 15-20 percig, vagyis addig, amíg a zöldségek teljesen meg nem puhulnak. A szószt mixerezd össze, és ízesítsd nádcukorral, sóval, almaecettel és borssal.

A mártást tálald friss zöldségekkel, például répával, zellerrel, uborkával, az éhesebbeknek pedig készíts ki teljes kiőrlésű pogácsát.

Tipp: A szószt paradicsom helyett készítheted avokádóból is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés