Kövess minket

Stílus

Avokádós saláta csirkével

Egy laza csirkével tűzdelt salátát bármikor könnyen össze lehet dobni, de próbáltad már felturbózni egy kis avokádóval?

Megosztva

Alapanyagok:
•    avokádó
•    100 gramm csirkemell
•    só
•    fehérbors
•    koktélparadicsom
•    saláta
•    paprika
•    uborka
•    vaj
•    olívaolaj
•    borecet

Az avokádó egyedülálló forrása a telítetlen zsírsavaknak. Ez a friss zöldség nagyon sok vitaminban és ásványi nyersanyagban gazdag, a csirke pedig gondoskodik a fehérjebevitelről. Ha szeretnéd, hogy az általad elkészített étel az egészség elixírje legyen, akkor bio minőségű csirkét vásárolj.
Először vágd fel a csirkét vékony szeletekre, és mindkét oldalát süsd vajban. A sütés után a húst fűszerezd meg. Ezek után készítsd el az avokádót, vágd apróra a paprikát, az uborkát és a koktélparadicsomot. Ezekhez add hozzá a saláta felét. A zöldségeket sózd, borsozd, és locsold meg olívaolajjal és borecettel. A salátaágyra borítsd a csirkét.

Tipp: A borecetet helyettesítheted citromlével is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés