Kövess minket

Hiphop

Csak ennyi Nicole Scherzinger titka?

Nicole Scherzinger egy fontos dolgot osztott meg rajongóival. Az énekesnő elárulta, hogy amikor kreatív ötletekre van szüksége, akkor cipőt vált, és futással inspirálja magát.

Megosztva

Nicole Scherzinger szenvedélyesen rajong a futásért, mert olyankor támadnak a legjobb ötletei. Viszont amikor társaságra vágyik, akkor befizeti magát egy jó spinningre vagy egyéb edzésre.


„Ha nincs időm edzeni, de szeretnék csinos maradni, akkor mindig futni megyek. Nemcsak azért választom ezt, hogy fitt legyek, hanem, mert kocogástól kreatívabb leszek és a legérdekesebb dolgokra jövök rá.” – mondta a Lewis Hamilton ex-barátnője az OK! magazinnak.

A brit énekesnő legszívesebben reggel mozog, és nem veti meg a finom ételeket sem. „Ha van időm, akkor szívesen főzök mexikói ételeket, tésztát és szarvasgombát, vagyis semmilyen jónak nem tudok ellenállni. Hiszek abban, hogy mértékkel minden lehet fogyasztani, és mozgással a néhány súlyfelesleg is ledolgozható. Próbáljatok kisebb adagokat enni, de gyakran. Lefekvés előtt pedig kerüljétek a nagy lakomákat.” – a tippek után Nicole azt is hozzátette, hogy ő igyekszik egészségesen étkezni is.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés