Kövess minket

Események

Hardwell zárja idén a Sziget Fesztivált

Újabb 10 nevet jelentettek be a Sziget Feszt szervezői.

Megosztva

Új neveket jelentettek be az augusztus 10-17 között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválra. Mostanában tradícióvá kezd válni, hogy az utolsó napon egy látványos, tüzijátékkal fűszerezett end show-val ér véget a fesztivál, és ez idén sem lesz másképp, ezúttal a szemtelenül fiatal és sikeres holland DJ, a több milliós rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, Hardwell áll majd színpadra. Az ifjú titán huszonhárom évesen tört be a legnagyobbak közé, 2013-ban és a 2014-ben is őt nevezte meg százas listáján a világ első számú DJ-jének a DJ Mag.

[vembed youtube=”EU1SaAun2r0″ ]

Ismét visszatér a nagyszínpadra Manu Chao – született José-Manuel Thomas Arthur Chao – aki igazi közönségkedvenc Magyarországon, de dalait a világ minden táján kívülről fújják. Karrierjének esztétikáját a kultúrák találkozása adja meg, zenéjében egyszerre keverednek a különböző országok zenéi és a legváltozatosabb zenei műfajok. Szigetes fellépésén igazi házibuli hangulatra lehet számítani, sok-sok vidámsággal és felszabadultsággal.

Érkezik az angol indie rock-banda, a Kaiser Chiefs. 2005-ös bemutatkozó albumuk ötszörös platina lett Nagy-Britanniában. Reméljük a frontember, Ricky Wilson idén nem azt üvölti a mikrofonba, hogy „Hello Bukarest!” mint tette pár évvel ezelőtt.

A FIDLAR Los Angeles egyik legmenőbb deszkás/garázspunk bandája. Sikerükhöz nagyban hozzájárult, hogy számos sorozathoz és számítógépes játékhoz használták fel zenéjüket, ők is jönnek.

[vembed youtube=”BB8z08_8uhM” ]

Szintén a Szigetre tart az egyedi látásmódú német elektronikus zenész, Boys Noize. Szuggesztív munkái a szabadkötésű techno és a mindig friss-energikus electro műfajok metszéspontján helyezhetőek el, zsinórban háromszor kapta meg a legjobb elektronikus zenei produkciónak járó elismerést a Beatporton.

Dillon Francis huszonnyolc éves, elvetemült EDM DJ és producer Los Angeles-ből. Eszelős és kiszámíthatatlan tempójú zenéi agysejtpusztításra lettek kalibrálva, élőben tökéletesen alkalmasak arra, hogy a közönség jóízűen széttombolja magát, minden más segédlet nélkül.

[vembed youtube=”12CeaxLiMgE” ]

Érkezik továbbá Svédországból, a Movits!. Szving, hip-hop és jazz keveredik zenéjükben.

Egy kivételesen tehetséges és rendkívül jó kiállású, szemtelenül fiatal olasz testvérpár, Alessandro és Andrea Vinai alkotja azt az ígéretes karrier előtt álló EDM-alakulatot, akik szintén fellépnek majd. 

A most bejelentett nemzetközi felhozatalban ott van a jersey club műfaj talán leghíresebb képviselője, DJ Sliink is. Még csak 24 éves, de máris olyanok rajonganak érte, mint Diplo és Skrillex, utóbbi le is igazolta őt kiadójához.

Ja és még jön a Punnany Massif is…ők magyarok…asszem.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés