Kövess minket

Stílus

Mintás szoknya? 3 példa arra, hogyan viseld!

Sima, egyszínű, egyszerű – igen, ezek a szoknyák a legnépszerűbbek a nők körében. De mi van a mintás darabokkal? Természetesen azok is viselhetők, mutatjuk, hogyan!

Megosztva

A mintás szoknyák már-már hasonlóan nagy népszerűségnek örvendenek a hölgyek gardróbjában, mint az egyszerűbb darabok. Lezser kiegészítői a modern szetteknek, de elegáns megoldással viselhetők a munkahelyen is.

Most három olyan hollywoodi szépséget mutatunk be, akik szemmel láthatóan tudják, hogyan kell viselni ezeket a szoknyákat.

Az első Jessica Alba, aki 35 éves és két gyereke is van, azonban mindig tudja, hogyan legyen fiatalosan trendi a megjelenése. A színésznőnek egy hosszabb virágos verzióra esett a választása, melyhez csíkos felsőt választott, a szettjét pedig egy bőrdzsekivel dobta fel. Kezébe egy egyszerű táska került, míg cipője a modern metál hatású divatot követte.  

A második Gal Gadot, aki a gardróbjából egy mintás Dolce & Gabbana szoknyát kapott elő. Az izraeli színésznő a kreációt, mely művészeti alkotásnak is elmenne, a Batman versus Superman premierjén viselte. Gadot a szoknyához egy olyan toppot húzott, amely hangsúlyozza vonalait. Ez a szoknya főleg magas lányoknak áll jól, de kísérletezhetnek alacsonyabbak is. Ehhez a darabhoz a magassarkú viselése már-már kötelező!

Aimee Mullins-nak is egy hosszabb szoknyára esett a választása, amikor a Chanel gálavacsorájára indult. A modell és néhai sportoló a francia márka egy geometrikus mintával díszített darabjában tetszelgett. Megjelenését egy egyszerű fehér topp tette tökéletessé, az összhatás harmóniájáról pedig a piros magas sarkú cipő gondoskodott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés