Kövess minket

Sport

Így legyen álomhasad pár nap alatt!

Kiráz a hideg attól, hogy itt a nyár és kezdődik a bikiniszezon? A tökéletes has most már nem kell, hogy csak álom legyen!

Megosztva

Még mielőtt eluralkodna rajtad a pánik, nyugodj meg, egy kis odafigyeléssel pár napon belül neked is lehet álomhasad.

A hadműveletet kezd az étkezésedre való odafigyeléssel. A gyorséttermek kínálatáról, valamint az édességekről nem könnyű lemondani, azonban ebben az időszakban érdemes hanyagolni. Helyettük nyúlj répához, uborkához, vagy szezonális gyümölcsökhöz. Nagyon jó választás a dinnye, mely magas víztartalmának köszönhetően nem gyakorol akkora hatást a szervezetre. Az is releváns, hogy mit iszol, ezért az ízesített és szénsavas üdítőket cseréld vízre vagy zöld teára. Abban az esetben, ha valami finomságra vágysz, minden adott, hogy készíts egy finom smoothie-t. A smoothie nagy előnye, hogy helyettesítheted vele a reggelit és a tízórait is.

A lapos has legnagyobb ellenségeinek a fehér liszt és a cukor számítanak. Az illatos croissant helyett inkább fogyassz joghurtot zabbal és gyümölcsökkel. A cukrot nagyon nehéz kiiktatni az étrendből, sok esetben a joghurtok és a mártások összetevője is, ezért vásárlás előtt a címkét mindig fusd át.   

Az étrend változtatása mellett fontos a rendszeres mozgás is. A gyors eredmény érdekében a kardiót kombináld egyéb kalóriaégető gyakorlatokkal.

[vembed youtube=”Tip7UeFePkw” ]
[vembed youtube=”HrpW5PliIdU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés