Kövess minket

Hiphop

Azt eddig is tudtuk, hogy Lonzo Ball egyáltalán nem szereti a kilencvenes évek rap zenéit, most elárulta kiket hallgat

Nos, Nas-t továbbra sem.

Megosztva

Forrás:

Pár hónappal ezelőtt a Los Angeles Lakers egykor szebb napokat is megélt csapatának újonca, Lonzo Ball azzal lopta be az Aranykor rap zenéin felnövő nemzedék szívébe magát, hogy Nas számait pocskondiázta. Szerinte eljárt az idő a régi arcok felett, manapság már mindenki Migost vagy Futuret hallgat, ők ugyanis az igazán real előadók. Később aztán kapott hideget-meleget a felbőszült hallgatóktól, bár ahogy ismerjük, nem hatotta meg túlzottan a rázúduló népharag.

A minap egy rövidke interjúban megnevezte az öt kedvenc rapperét. Future, Quavo és Offset mellett (de hol van Takeoff?!) befért a csapatába Drake, illetve 21 Savage is.

[twitter]https://twitter.com/NotoriousOHM/status/968220620730306560[/twitter]
Lonzo ugyebár rappel is (érdekes, hogy magát nem említette meg a rílek között), bár a játék egyelőre jobban megy neki. Az idei szezonban eleddig 37 meccsen lépett pályára, ezeken pedig 10,2 pontot, 7,1 gólpasszt és 7,1 lepattanót átlagolt. A Lakersnek kevésbé fut a szekér; 25 győzelem mellett 34 vereséget gyűjtöttek, ezzel pedig a tizenegyedik helyen szerénykednek a nyugati főcsoportban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés