Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Travis Scott, YG és Mac Miller új lemezét

Három nagy megjelenés péntekre.

Megosztva

Forrás:

Travis Scott – Astroworld

Két évvel azután, hogy Travis Scott elüvöltötte magát, hogy jön az „Astroworld„, végre hallgathatjuk a houstoni rapper harmadik stúdióalbumát. A 17 számos lemezen rengeteg közreműködő szerepel, nagy nevektől kezdve, mint Drake, Swae Lee, vagy a The Weeknd, egészen ifjú feltörekvőkig, mint Juice WRLD. Quavo és Takeoff szintén szerepet kaptak a „Who? What!” című trekin. A chill és elszállós vibeokat adó lemezen Mike Dean, Murda Beatz, Sonny Digital, FKi 1st és a Tame Impala is dolgoztak producerként.

YG – Stay Dangerous 

YG még mindig Blood, YG még mindig veszélyes. A comptoni rapper harmadik stúdóalbumán A$AP Rocky, 2 Chainz, Big Sean, Ty Dolla $ign, Quavo, YoungBoy Never Broke Again is szerepelnek, de a főszerep természetesen az utcáé. Egyelőre itthon csak a kislemezek hallgathatóak Spotify-on, de iTunes-on elérhető a 15 számos cumó, és Youtube-on is lehet hallgatni, ide kattintva.

[vembed youtube=”8AhVBuD8Ofc” ]

Mac Miller – Swimming

Kisebb szünet után visszatért Mac Miller, és egy „Swimming” című album keretei közt nyílik meg nekünk. Szívfájdalom, mentális problémák a témák között, de szerencsére Mac nem egy órás rinyafesztivált rendezett, annál sokkal felnőttesebben kezeli ezeket a topikokat. Az Anderson.Paak és Frank Ocean hatások tagadhatatlanok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés