Kövess minket

Bulvár

6ix9ine rendelte el Chief Keef lelövését, 10 ezer dollárt fizetett érte egy brooklyni feltörekvő rappernek

A rapper úgy tűnik maffiásat játszott.

Megosztva

Forrás:

Újabb részletek derültek ki 6ix9ine büntetőügyével kapcsolatban, mint kiderült ő volt az, aki elrendelte Chief Keef lelövését még tavaly nyáron, és egyik ismerősét, egy feltőrekvő brookyni rappert bízott meg a feladattal.

Az eset előzménye az, hogy 69 sok másik rapper mellett a chicagói drill rapperrel, Chief Keeffel is elkezdett beefelgetni tavaly. A brooklyni zenész először Chief sleppjének, a Glo Gangnek az egyik tagjával, Tadoe-val került szembe, miután összevesztek egy csajon, majd az extra magabiztos Tekashi fogta és beoltotta az egész krút, köztük korábbi idolját, Keefet is. Szó szót követett, és habár sokan a kemény utcai rappel híressé vált Keefet gondolták az igazi gengszternek, aki majd elkeni 69 száját, a valóság pont a fordítottját hozta, Keef nem akart balhét, míg 69 konkrétan felbérelt valakit, hogy lőjön rá Keefre.

Ez a valaki egy bizonyos Kintea „Kooda B” McKenzie volt, aki amúgy szintén rapper, és 69 közelebbi társaságának tagja. Eredetileg 20 ezer dollárt kapott volna a durrogtatásért, de végül ennek a feléért, 10 ezer dollárért is bevállalta a melót. Chief Keefre végül június elején, reggel hatkor a mindig nyüzsgő Time Square-n lévő hoteljénél lőttek rá. Szerencsére a támadó nem célzott pontosan és Sosa helyett a „W” szálloda névtábláját találta el, aztán kereket oldott.

[vembed youtube=”hVdDntwrzb4″ ]Kooda-t idén február 8-án vették őrizetbe, büntetési tételének minimuma 10 év, de akár életfogytiglant is kaphat.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés