Kövess minket

Események

Nyerj páros jegyet Nicki Minaj és Juice WRLD első magyarországi koncertjére

Hétfőn Budapestre látogat a rap Barbie, és most akár te is ott lehetsz a koncertjén!

Megosztva

Forrás:

Már csak néhány napot kell várniuk a rajongóknak arra, hogy turnéjával Budapestre érkezzen Nicki Minaj és vendége a chicagói rapper, Juice WRLD. A világhírű zenészek előtt a magyar Zävodi és Mardell tüzelik majd a közönséget. Ha még nincs jegyed, ne csüggedj, mert segítünk, most lehetőséged van páros jegyet nyerni a koncertre.

A trinidadi születésű, de New Yorkban felnőtt rapper és énekesnő, Nicki Minaj 2004 óta zenél, de még sosem járt nálunk, így a február 25-én esedékes Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő koncertje extrán különleges a magyar rajongói számára. Nicki a karrierje során a hiphop mellett az R&B és a pop szcénában is kipróbálta magát, a Young Money-hoz való igazolása után pedig négy nagylemezt jelentetett meg, köztük a legutóbbi, Queen címűt tavaly augusztusban. Drake, Future, Rae Sremmurd, Lil Wayne, Major Lazer, Ariana Grandé csak pár híresebb név azok közül, akikkel együttműködött. 

[vembed youtube=”M8GX0cZ-xtw” ]Juice WRLD szintén első budapesti koncertjére készül, a chicagói születésű rapper zenéjére a hiphopon kívül emo (és poprock) előadók is nagy hatással voltak, így nem csoda, hogy hangzására pont ennek a két stílusnak a keveredése jellemző. Juice nagyon hamar, nagyon magasra tört, mindössze három éve zenél, de debütáló Goodbye & Good Riddance című lemeze hatalmasat robbant, tehetségére pedig Future is felfigyelt, akivel gyorsan egy kollab lemezt is összeraktak. Jelenleg második nagylemezén melózik, mely március elején lát napvilágot.

[vembed youtube=”mzB1VGEGcSU” ]Most pedig mindkettőjüket lecsekkolhatod másodmagaddal, élőben az Arénában, mindössze az alábbiakat kell megtenned:

1. lájkold az OFF Média oldalát (ha még nem tetted meg, duh)

2. oszd meg Facebookon ezt a cikket és ügyelj rá, hogy nyilvános legyen a poszt

3. küldj egy emailt az info@offmedia.hu email címre, „Nicki Minaj koncert” tárggyal, benne a Facebook megosztásod linkjével, valamint kedvenc Nicki számod címével.

A nyereményjáték során 2db páros ülőjegyet sorsolunk ki, a nyerteseket emailben értesítjük, és a jegyeket is a megadott emailcímükre küldjük ki. A játék vasárnap délután 17-ig tart, sorsolás vasárnap este 19-kor. Sok sikert, és ne feledd, ha nem nyertél, jegyek továbbra is kaphatóak az eventim oldalán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés