Kövess minket

Bulvár

99 év börtönre ítélték az aspiráns rappert, aki bérgyilkossal ölette meg a saját anyját

A pénzére hajtott.

Megosztva

Forrás:

Megölette az anyját egy rap karrierről álmodó chicagói férfi, most 99 év börtönre ítélte a bíróság – írja a Chicago Sun-Times.

Qaw’mane Wilson, illetve művésznevén Young QC nem egy abuzív családban nevelkedett, az anyja mindent megtett a boldogságáért, ruhákat, ékszereket, sőt még egy Mustangot is vett neki, de a 2012-ben 23 éves férfi mégis úgy érezte, hogy el kell tennie az anyját láb alól, hogy még több pénzhez jusson. A borzalmas tettet nem akarta maga elvégezni, ezért bérgyilkost fogadott. A nőt álmában lőtték agyon, majd a bérgyilkos összeverekedett az áldozat élettársával is, akit leütöttek. Ha ez mind nem lenne elég vérfagyasztó, akkor ott van az az apró részlet, hogy Young QC ezután felhívta a bérgyilkost, hogy menjen vissza a lakásba, és bizonyosodjon meg róla, hogy a „ribanc tényleg meghalt” – utalva az anyjára.

[twitter]https://twitter.com/Suntimes/status/1223388216235102208[/twitter]
A gyilkosság után az amatőr rapper felvette anyja megtakarítását, amiből drága ruhákat vett, felújította a Mustangját, és az egyik koncertjén konkrétan pénzt szórt a közönségbe, hogy így növelje a népszerűségét. Uttóbiról videófelvétel is készült, ezt le is vetítették a tárgyaláson. Wilson jelenleg 30 éves, a tárgyalásán a bíró kiemelte, hogy mindene megvolt, ami egy boldog élethez kellett, ő ennek dacára a saját anyja ellen fordult, kapzsiságból. QC 99 év börtönt kapott, míg a bérgyilkos 100 évet. 

[vembed youtube=”8P64BLJPb8s” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés