Kövess minket

Bulvár

Tekashi 6ix9ine le akar lépni New York City-ből a szabadulása után

New York önjelölt királya költözne.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine azt tervezi, hogy szabadulása után elhagyja szülővárosát, és más környékre költözik – írja a TMZ a rappert ismerő forrásokra hivatkozva.

6ix9ine egész imidzséhez hozzátartozott New York City, azon belül is Brooklyn kerülete. Korai klipjeiben szinte mindig NYC utcái adták a hátteret. Egy ponton még New York Királyának is kinevezte megát, persze önhatalmúlag.

[vembed youtube=”yz7Cn3pHibo” ]A rapper most mégis úgy érzi, hogy máshol szeretné folytatni a karrierjét. Azt nem tudni, hogy azért, mert esetleg fél egy leszámolástól, vagy csak levegőváltozásra van-e szüksége, mindenesetre távol akarja magától tartani a Nagy Almát. Azt egyelőre titkolja, hogy hol telepedne le. 

A forrás továbbá elárulta, hogy 69 az idei szabadulása után azonnal zenélni akar, de fellépéseket egy jó ideig nem akar vállalni. Tekashi 6ix9ine

2 év börtönt kapott bűnszervezettben elkövetett bűncselekmények miatt, társai hosszú börtönéveket kaptak, a rapper viszont megúszta egy enyhébb büntetéssel, mivel együttműködött a hatóságokkal, és minden általa ismert információt megadott a nyomozóknak. Büntetésének egyik felét már leülte, várhatóan nyáron, legkésőbb novemberben szabadulhat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés