Kövess minket

Bulvár

Rolls-Royce limuzinnal furikázott, és szállodákat húzott le Atlantában a kamu Wu-Tang Clan

Hajléktalanokból verbuvált testőrséggel jártak-keltek a szélhámosok.

Megosztva

Forrás:

Két atlantai luxushotel – a The Georgian Terrace Hotel, illetve a Hyatt Regency – is áldozatul esett azoknak a csalóknak, akik a Wu-Tang Clan és a Roc Nation tagjainak kiadva magukat szobát béreltek náluk, majd pár átdorbézolt éjszaka után fizetés nélkül, 84 ezer dollárnyi számlát hátrahagyva, felszívódtak.

A rendőrségi jelentések szerint, Aaron Barnes-Burpo és országos cimborája, Walker Washington mindkét esetben telefonon, a Jay-Z vezette Roc Nation „képviseletében” foglalt a szállodákban a cég vezetői, illetve a Wu-Tang részére, ahova aztán lopott bankkártyákkal a zsebeikben, díszes kísérettel érkeztek meg. Simán megkapták a kulcsaikat, valószínűleg azért, mert a kamu klán nagyon adott a látszatra: amikor nem a hotel bárjának készleteit pusztították, hófehér, lízingelt Rolls-Royce limuzinnal krúzoltak szerte a városban, ezt, mint később kiderült, szintén elfelejtették kifizetni. Állandó útitársuk volt még két hajléktalan, ők játszották el a testőreik szerepét. Mindeközben, valamirevaló ál-rap csapatként, arra is szakítottak időt, hogy zenéljenek kicsit, két stúdióban is megették a Wu mesét – összesen 170 ezer dollárjuk bánta.

Miután sikeresen dobbantottak Atlantából, a kompánia átugrott a szomszédos Augustába, hátha ott is összejön az átverés. A Fairfield Inn alkalmazottai azonban megneszelték a turpisságot, és a biztonság kedvéért felhívták a Roc Nation egyik, általuk ismert (valódi) emberét, aki persze mit sem tudott a váratlan látogatásról.

Így végül a rendőrségen kaptak ideiglenes szállást a jómadarak, de legalább ingyen.

(AJC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés