Kövess minket

Bulvár

Iggy Azalea bevallotta, hogy van egy közös fia Playboi Carti-val

Iggy titokban szülte meg a babát, most viszont elismerte, hogy igazak a pletykák.

Megosztva

Forrás:

A vasárnap 30. születésnapját ünneplő Iggy Azalea bejelentette, hogy már egy ideje anyuka szerepbe lépett, miután titokban megszülte Playboi Carti-val közös kisfiát.

Iggy terhességét már egy ideje pletykálják, elvileg április 25-26 környékén jött világra a kicsi, de a rapper és énekesnő akkor nem erősítette meg a hírt. Most viszont egy Instagram Story-ban fedte fel, hogy igen, van egy fia, akit nagyon szeret, csak eddig nem akarta megosztani a világgal a hírt, mert magánügyként kezeli a dolgot.

„Van egy fiam. A megfelelő pillanatra vártam, hogy ezt közöljem, de úgy érzem, minél több idő telik el, annál jobban átlátom, hogy a jövőben sem tudtam volna nyugodtan megosztani a világgal a hírt. Az életét privátnak akarom meghagyni, de világosan közölni akartam, hogy ő nem egy titok és elmondhatatlanul szeretem” – posztolta Azalea.

Forrás: @thenewclassic Instagram Story

Iggy és Carti még 2018-ban jöttek össze. A pár elvileg Atlantában él együtt, de magánéletükről ritkán beszélnek. A pletykák szerint Carti már barátnője kezét is megkérte, de ezt sem erősítették meg.

[instagram]CBMVhngFe2p[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés