Kövess minket

Bulvár

Post Malone új barátnője talán még furább, mint ő

Eléggé összeillenek.

Megosztva

Forrás:

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Post Malone új barátnője a koreai vizuális művész és rapper, MLMA

Habár az énekes még nem erősítette meg a románcot, a 27 éves MLMA (Me Love Me Alot) ebben a hónapban szinte csak Posty-ról bírt posztolni Instára. Az egész augusztus elején kezdődött, mikor is együtt lógtak a stúdióban, MLMA pedig ki is pingálta sajátos stílusában újdonsült barátját. „Kifestettem a legcukibb arcot” – olvasható a leírás egy szívecske mellett.

[instagram]CDb02OUHtr-[/instagram]
Posty ezután feltűnt a több mint egymillió követővel rendelkező lány TikTok feedjében is, ahogy épp egy bendzsón szerenádozik.

[instagram]CDeZrhTnnp6[/instagram]
És akkor itt van a legutóbbi, pár napos poszt, melyen Me Love Me Alot egy „Post” feliratú pink dzsekiben pózol, és a páros még egy szerelmes anime rajzban is megörökítette egymást. A leírás pedig talán már nem is lehetne lényegretörőbb: „Azt akarom, hogy boldog legyen, és imádok szerelmes lenni” – olvashatjuk MLMA cuki szavait.

[instagram]CDt1PXSHC93[/instagram]
Malone eközben a saját feedjén egyáltalán nem posztolt kettőjükről, de reméljük hamarosan itt is Insta offisölök lesznek, ahogy mondani szokták.

MLMA, aki néha egy két-lábon járó anime karakternek öltözik, amúgy ismerős lehet sokaknak az Instagramra posztolt vizuális művei alapján, melyek tavaly még a Dazed magazin figyelmét is felkeltették, be is válogatták 2019 legcoolabb emberei közé. A koreai származású, de Kanadában élő lány SoundCloud rapperként is kipróbálta magát, és Tommy Cash-sel is kollabolt. Legutóbbi dalát alább lehet csekkolni.

[vembed youtube=”MP_nU6DTrf0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés