Kövess minket

Bulvár

Dr. Dre lánya 50 Centnek: Te ronda, leszálló ágban lévő, 2000-es évek elejei rapper, baszódj meg!

De Xzibitet is rendesen kiosztotta.

Megosztva

Forrás:

50 Cent megint szabadjára engedte a száját Instagramon, de most jó nagy pofont kapott válaszul, ráadásul kifejezetten kínos helyről érkezett a csattanó. 

A New York-i rapper arra a hírre reagált, miszerint Dr. Dre, és felesége, Nicole Young 24 év után válnak, Young pedig egy nem semmi összeget, havi 2 millió dollárt kér a producertől. A válási sarcot ebben a cikkben amúgy részletesen levezettük. Fifty természetesen a saját stílusában kommentálta a hírt: „Ezek a ribancok totál zakkantak, hogy kérhetsz havi 2 misit havonta?” – írta egy Insta posztban, aminek kommentszekciójában aztán váratlanul megérkezett Dr. Dre és Nicole Young lánya is, Truly Young, aki nagyon nem örült, hogy az anyját épp leribancozták. „Haha…ezt pont egy ronda, leszálló ágban lévő, 2000-es évek elejei rapper mondja, aki anno csődöt jelentett, és csak irigy a családom vagyonára és életmódjára. Élvezd ki, hogy mindenedet szteroidra költöd. Baszódj meg” – kommentelte.

[twitter]https://twitter.com/RichardsTazz/status/1310104008799981570[/twitter]
Truly később egy Instagram Story-ban fejtette ki, hogy mennyire frusztrálja a nőgyűlölet, ami egyes férfiakból árad, majd 50-re rátérve leírta, hogy: „Az anyámat leribancozni megbocsáthatatlan. Semmi tiszteletet nem mutatsz, sem irántam, sem a testvéreim iránt. 50, a marketing húzásaid legalább olyan alantasak, mint te magad. Kiposztolsz a szüleimről egy fotót, hogy így hívd fel magadra a figyelmet. Undorodom tőled, és most a generációm nőtagjai nevében is beszélek. Mindenki tudja, hogy egy faszfej vagy, de most be is bizonyítottad”.

Nicole amúgy Xzibitet is rendesen kiosztotta, miután a rapper az eredeti hírhez annyit kommentelt, hogy „WTF??„. Dre lánya nem igazán akarta elhinni, hogy X is részt vesz anyja pocskondiázásában. „Wow…Alvin, azok után, amit a családom tett érted és a családodért, így reagálsz egy képre a szüleimről, amin az anyámat leribancozzák. Baszódj meg te is.”

Forrás: The ShadeRoom

50 Cent amúgy végül nem kért bocsánatot, helyette kirakott magáról egy szivarozó képet, ami alá azt írta: „Dr. Dre lánya azt mondta, hogy kussoljak. lol„, majd egy másik kommentben elpoénkodott azon, hogy azért nem szól vissza, mert szeretne még a karrierje során Dr. Dre beateket kapni. 

[instagram]CFlKOuhnc8c[/instagram]
(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés