Kövess minket

Bulvár

A bíróság Dr. Dre-nek adott igazat a válóperében, nem kell milliókat fizetnie havonta

Megosztva

Forrás:

Dr. Dre javára döntött a bíróság az igen nagy sajtónyilvánosságot kapott válóperében, így nem kell havi 1,5 millió dollárt fizetnie a feleségének – írja a TMZ.

Mint korábban írtuk, a producer felesége, Nicole Young havi 2 millió dollárt szeretett volna a férjétől, és további 5 millió dollárt akart az ügyvédi költségeinek fedezesére. Dre teljesen irreálisnak nevezte a követelést, melyet egyrészről felesége bosszújának, másrészről az ügyvédei kapzsiságának tulajdonított. Szerencséjére erről a bíróság is hasonlóan vélekedett, hisz elutasították Young kérését. A válóperben Young ügyvédje azzal érvelt, hogy az addigra 1,5 millió dollárra levitt pénzre azért van szüksége a producer feleségének, mivel életveszélyes fenyegetéseket kap, és meg kell erősítenie a biztonsági szolgálatát. A bíró ezzel nem értett egyet, mivel Young-nak már most is fedezve volt a biztonsági szolgálata, méghozzá Dr. Dre által, csak Young kirúgta őket. Az ügyvéd erre úgy válaszolt, hogy Dre biztiőrei a zenész utasításait követték, és így nem voltak megbízhatóak, mire a bíró azt a köztes megoldást ajánlotta, hogy fogadjon saját testőrséget, de csakis azon az összegen belül, amit most jelenleg Dre is fizet. 

Dre ügyvédje, Laura Wasser állítólag azt mondta, hogy a hiphop mogul továbbra is nyitott Young költségeit állni, de csak ésszerű keretek közt. Young jelenleg a pár korábbi közös házában él, és olyan 150 és 350 ezer dollár közötti összegű bankkártya költést írhat le Dre számlájáról. Dre és Young 24 évet voltak együtt, két közös gyerekük van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés