Kövess minket

Bulvár

Cardi B lehet nem fog meztelenkedni OnlyFansen, de Tyga máris megmutatta a bájdorongot

Tyga is csinált egy OnlyFanset, és hát…nem kicsi, amit ott mutogat.

Megosztva

Forrás:

Egymás után csinálják a szabadabb felfogású sztárok az OnlyFans profilokat, de eddig nagy részük nem meztelenkedésre, inkább csak egy kis önpromóra használta az eredetileg pornósoknak és szexmunkásoknak kitalált oldalt…a hangsúly az „eddig”-en van.

Cardi B és Bella Thorne például igen szép összegeket szakítottak az előfizetéses rendszerrel működő platformon, de mindketten kiemelték, hogy egyikük sem fog szexuális tartalmú posztokat kirakni. És akkor itt van Tyga, aki szeptember közepén indította el az OnlyFans oldalát, pár hét alatt pedig oda jutott, hogy a hatalmas dákóját is megosztotta követőivel. A méretes hímvesszőről készült fotó azóta a net nem fizető részéhez is kiszivárgott, a Twitteren pedig igen hamar felkapott lett, mindenhol részleges emlékezetkiesésért könyörgő férfiakat, valamint leesett állú lányokat maga mögött hagyva.

A rapper reakciója a leakre eközben egy szimpla flörtölős emoji volt.

Tyga amúgy már egy ideje posztolgat meztelen / félmeztelen pornósokat és random lányokat az OnlyFans oldalára, de a himbilimbi leleplezése még nála is új szint. Persze ha valakitől, akkor aztán tőle pont nem áll messze a szexualitás, hisz The Weeknd mellett ő a másik királya az erotikus dalszövegeknek.

Az ominózus szerszám képét nem rakjuk ide, de egy kis Twitteres keresgéléssel bárki rátalálhat az amúgy tényleg hatalmas pömpölőre. Tyga amúgy havi 20 dollárért (kb. 6 ezer forint) árulja az OnlyFansét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés