Kövess minket

Hiphop

Egy JAY-Z & Nipsey Hussle kollab is lesz a Fekete Párducok film filmzenéi közt

Megosztva

Forrás:

A héten mutatják be Amerikában a „Judas and the Black Messiah” című életrajzi filmet, mely a Fekete Párducok, radikális polgárjogi mozgalom vezetőjének, Fredrick Hamptonnak az elárulásáról és merényletéről szól.

A „Black Power” mozgalom jegyében a film mellé igen illusztris fekete előadókkal megpakolt filmzenei album is érkezik, melynek dallistáját Maségo osztotta meg a közösségi oldalain, bejelentve, hogy ő is részt vett a munkálatokban.

[vembed youtube=”sSjtGqRXQ9Y” ]A soundtrackre olyan nevek kerültek fel, mint Nas, Black Thought, Rakim, A$AP Rocky, JAY-Z és Nipsey Hussle, Lil Durk, Polo G, Rapsody, JID, G Herbo, és még sokan mások, például Hit-Boy, aki az egyik vezető producer volt. Az összeállításkor tehát figyeltek arra, hogy a fekete kultúra több oldala is képviselve legyen, kurrens és örökzöld előadók a lírikus és magvas gondolatokat közvetítő rapperek csoportjából, de esélyt adva a fiatalabb generáció, társadalmi kérdésekkel kevésbé foglalkozó előadóinak is.

[twitter]https://twitter.com/UncleSego/status/1359049414866702338[/twitter]
A Daniel Kaluuya és LaKeith Stanfield főszereplésével készült filmet pénteken (február 12.) mutatják be Amerikában, magyar premier egyelőre nem ismert. A filmzenei album várhatóan ugyanazon a napon droppol, az első kislemezt, egy H.E.R. által előadótt RnB dalt alább lehet hallgatni.

[vembed youtube=”exJq2NrAwdc” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés