Kövess minket

Stílus

Jön a fényre vörösödő szemű, dugi mokkzsebbel ellátott Törcsi adidas sneaker

Megosztva

South Park tematikájú kollekcióval készül a tavaszi szezonra és a stonerek világnapjára az adidas, be is futottak a termékfotók a kollaboráció első darabjáról, ami a sorozat egyik legkedvesebb szereplője, a kábítószerekkel jó baráti kapcsolatot ápoló Törcsi előtt tiszteleg.

A marihuána fogyasztásban élen járó törülköző egy pasztell lila, bolyhos frottír anyagból készült Campus 80 modellben ölt testet, mely számos apró, igazán ötletes extrával hódít, ilyenek például Törcsi szemei a nyelven, amik UV fény hatására szépen bevörösödnek. De a nyelv belsejében elrejtett dugi zseb, avagy stash pocket mellett is hiba lenne elmenni. Az ördög salátájának tárolására szánt hangulatos kiegészítő alkalmazása már bevett tradíció számos brandnél, legutóbb például Travis Scott Air Jordan 6 cipőjébe is került, de ott volt még a beszédes nevű Nike Skunk Dunk és Reverse Skunk Dunk, az igazán OG divatrajongók pedig Chad Muska Circa deszkás sneakerére asszociálhatnak.

Az adidas Törcsi cipő, mely mellé bónuszba aranyos kulcstartók is járnak, stílszerűen április 20-án, kedden, 420 alkalmából fog megjelenni, érdemes figyelni érte a márka hivatalos oldalát. A lábbeli ára egyelőre ismeretlen.

A cég egyébként más modellekkel is készül a füvesek ünnepére, az adidas ZX 420 például szintén aznap droppol majd a friss hírek szerint.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés