Kövess minket

Stílus

Unisex körömlakk márkát indít útjára Machine Gun Kelly

Megosztva

Machine Gun Kelly is beszáll a körömlakk bizniszbe – tudta meg a Page Six.

A 30 éves zenész az Unlisted Brand Labbel közösen hozza tető alá a saját, unisex körömlakk márkáját, mely az UN/DN nevet kapta. „Nagyon megtisztelő, hogy MGK-vel dolgozhatunk együtt, ez azon ritka alkalmak egyike, mikor egy olyan márkát építhetünk fel, mely megtestesíti azt a kulturális változást, amelynek már rég itt volt az ideje” – fogalmazta meg Candy Harris az Unlisted alapítója/vezérigazgatója a kollabbal kapcsolatban.

Egyelőre a részletek nem ismertek a márkával kapcsolatban, tehát nem lehet tudni, hogy például milyen színekből lehet majd választani az első kollekcióban, de azt közölték, hogy limitált kiadásban lesz majd csak elérhető, valamikor idén ősztől.

MGK azon előadók egyike, aki nagyon szeret kifestett körmökkel mutatkozni, az ötödik, Tickets to My Downfall lemezével egy időben három különböző színt is árult a webshopjában, amolyan albumpromóként, de barátnőjével, Megan Fox-szal is mutatkoztak már egyenmanikűrben.

Szintén nagy körömlakk fan A$AP Rocky és Lil Yachty is, utóbbi tavaly decemberben szintén arról beszélt, hogy saját unisex körömlakk márkát indít.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés