Kövess minket

Hiphop

Első helyen nyitott Young Thug YSL kiadójának ‘Slime Language 2’ című válogatásalbuma

Megosztva

Young Thug saját Young Stoner Life Records kiadójának új válogatásalbuma, a Slime Language 2 behúzta az első helyet az amerikai albumeladási listán.

A Slime Language 2  113 ezer példányban fogyott (ebből 106 ezer streamingből jött össze) az első héten, ezzel simán megcsípte a Billboard 200 top helyezését, hisz a második helyen lévő Taylor Swift lemez, a Fearless 57 ezer példányban fogyott csak. Összehasonlításképp a 2018-ban megjelent első Slime Language lemez csak a nyolcadik helyen nyitott a megjelenését követő héten.

Segíthette a streamingszámokat, hogy a Slime Language 2  nem éppen egy rövid album, 1 óra 15 perc, 23 számos dallistával. A projekten olyan nevek szerepelnek, mint Drake, Travis Scott, Lil Uzi Vert, Kid Cudi, Skepta, Lil Baby, Future, Coi Leray, Big Sean, Rowdy Rebel, Sheck Wes, Yung Bleu, és persze a kötelező YSL arcok, például Gunna. A „Solid” című Drake trekk ráadásul nem is valamiféle kukából előrángatott dal, hisz eredetileg a rapper következő, „Certified Lover Boy” projektjére került volna fel.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés