Kövess minket

Tech

A South Park készítői fejlesztik a sorozat következő videojátékát

Megosztva

Igazi South Park dömping lesz az elkövetkezendő években. Mint korábban írtuk, a sorozat biztosan a TV-k képernyőjén marad 2027-ig, hisz a ViacomCBS meghosszabította a készítők, Trey Parker és Matt Stone szerződését. A 900 millió dolláros deal részeként 14 különálló filmet is készíthet majd a páros, és mivel alapítottak egy saját videojáték fejlesztő céget, a következő South Park játékot is magukra vállalták.

A franchise 1999 óta kitermelt már magából FPS-eket, autóversenyzős játékokat, és még egy kvíz játékot is, mostanában viszont a Ubisoft által fejlesztett RPG játékokkal, a 2014-es South Park: The Stick of Truth-tal, és a 2017-es South Park: The Fractured but Whole-lal robbantottak relatíve nagyobbat a videojáték szcénában. Utóbbiak sikere a show-hoz közelítő vizuálnak is köszönhető volt, melyet vélhetően Trey Parker és Matt Stone is megtartanak majd.

Az új játékot teljesen a sorozat készítői által alapított új stúdió fejleszti majd, de egyelőre a játék stílusa, ás az esetleges megjelenési dátuma is kérdéses.

(IGN)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés