Kövess minket

Stílus

Nipsey Hussle örökösei képtelenek megállítani a Kínából érkező kamu merchek áradatát

Megosztva

Az utóbbi időben egy rakás pert volt kénytelen indítani Nipsey Hussle bátyja és hagyatékának kezelője, Samiel Asghedom, mivel valósággal ellepték a netes piacot a 2019-ben meggyilkolt rapperrel kapcsolatos kamu ruházatok és egyéb termékek.

A TMZ beszámolója szerint azonban valószínűleg mindez teljesen hiábavaló, tudniilik a szóban forgó hamisítványok döntő többsége valahonnan Kínából, ismeretlen helyről származik. Asghedom elsősorban Nipsey ruhamárkáját, a The Marathon Clothing-ot kopizó webshopokat próbálná jogi úton megrendszabályozni, ám egyelőre különösebb eredmény nélkül, mert az üzemeltetők profi hackerek módjára tüntetik el virtuális nyomaikat, rendszeresen új, lenyomozhatatlan domaineket, IP-címeket csatasorba állítva. Sőt, az is feltételezhető, hogy a szálak, vagyis a különböző webshopok egyazon társasághoz köthetőek, legalábbis erre lehet következteni az oldalakon felbukkanó – állandó – betűzési hibákból, illetve fizetési metódusokból.

Nipsey bátyja szeretné, ha végre kilőnék ezeket az oldalakat, valamint kártérítésért is folyamodott 2 millió dollár, azaz nagyjából 600 millió forint értékben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés