Kövess minket

Hiphop

Elton John: Young Thug jobban freestyle-ozik, mint Eminem

Megosztva

Október vége felé érkezik Elton John következő, sorban 32. nagylemeze, a The Lockdown Sessions, melyet a pandémia legkeményebb hónapjaiban rögzített. Az albumon elég nagy nevek is feltűnnek, Dua Lipa, a Gorillaz, Stevie Wonder, Lil Nas X, és Miley Cyrus is felkerülnek rá, de az énekes egy Nicki Minaj és Young Thug kollabot is összehozott. Utóbbiról elég jó véleménnyel van, Elton konkrétan úgy fogalmazott, hogy leesett az álla Thugger perfomanszától az „Always Love You” című dalon, sőt még Eminemnél is jobbnak tartja.

Láttam Marshall-t Detroitban freestyle-ozni, de ilyet még sosem láttam, mint amit Thug csinált. A végén le kellett lépnem, mert szerintem kicsit zavarban volt, hogy ott vagyok, és azt akartam, hogy nyugodtan tudjon dolgozni. Ez egy csodálatos pillanat volt a zenei életemben, fogalmam sincs, hogy miként születnek a rap dalok, szóval érdekes volt látni a folyamatot” – mesélte az énekes a Billboardnak.

A két zenész még 2018-ban találkoztak először, miután a rapper a „Rocket Man” című Elton John számot hangmintázta a „High” című dalához.

A 40 perces találkozójuk alkalmával Thugger megkérdezte az énekest, hogy milyen tanácsot adna neki, mire Elton azt mondta, hogy használja többet az énekhangját, keverje többet a rappet a melódiákkal.

Az énekes Lockdown Sessions című albuma október 22-én jelenik meg.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés