Kövess minket

Film

2026-ban jön a ‘Street Fighter’ film

Megosztva

A Sony és a Legendary szerda délután jelentette be, hogy a Capcom klasszikus videojátékai alapján készülő élőszereplős Street Fighter-filmet 2026. március 20-án tervezik bemutatni a mozikba – írja a Deadline.

A megjelenési dátum híre nem sokkal azután érkezett, hogy kiderült, Danny és Michael Philippou, az ausztrál ikertestvér filmesek, akik leginkább a Talk to Me című A24-es horrorfilmjükről ismertek, kiszálltak a projekt rendezői posztjáról. A filmadaptáció cselekményével kapcsolatos részleteket egyelőre titokban tartják.

A Legendary 2023 áprilisában vásárolta meg a videojátékok történetének egyik legikonikusabb sorozatának, a Street Fighter-nek az élőszereplős film- és televíziós jogait. A játékok egy nemzetközi harcművészeti verseny körül forognak, ahol a világ minden tájáról érkező harcosok versenyeznek, hogy bizonyítsák erejüket és képességeiket.

Az első Street Fighter film 1994-ben jött ki  Jean-Claude Van Damme főszereplésével, később több próbálkozás volt, animációs és élőszereplős területen is, enyhén szólva is hullámzó sikerekkel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés