Kövess minket

Hiphop

Magánnyomozót fogadott 2Pac családja, hogy kiderítsék, tényleg volt-e köze Diddy-nek a rapper halálához

Megosztva

A Tupac gyilkosság egyetlen gyanúsítottja, Keefe D azt állította anno a rendőröknek, hogy Diddy rendelte el a rapper lelövését és ezért még vérdíjat is ajánlott. A nyomozók később cáfolták ezt az állítást és azt mondták, a férfi nem mondott igazat, csak bele akarta keverni a hiphop mogult az ügybe, hogy így a saját helyzetét javítsa. 2Pac családja most mégis magánnyomozót fogadott, hogy kiderítsék, mennyi igaz ebből az egész Diddy teóriából.

Keefe D eredeti állítása az volt, hogy Diddy annyira el akarta tüntetni Tupacot és a Death Row társalapítóját, Suge Knightot, hogy 1 millió dollárt fizetett Keefe-nek, hogy „kezelje a problémát”. Ezt az állítást Tupac családja nem vette félvállról és lépéseket tesznek Keefe D állításainak kivizsgálására. A TMZ úgy tudja, hogy a család felbérelt egy nyomozócsoportot, valamint Alex Spiro és Christopher Clore ügyvédeket, hogy kiderítsék, van-e igazság Diddy érintettségében. A családhoz közel álló források azt állítják, hogy a mogul lesz a nyomozás kizárólagos fókuszában. Azt is elmondták a TMZ-nek, hogy Tupac Shakur családja úgy véli, lehet igazság abban, amit Keefe D állít.

Diddy soha nem lett meggyanúsítva a Tupac-lövöldözéssel kapcsolatban. Az évek során azonban számos összeesküvés-elmélet céltáblája lett. „Sem Biggie, sem én nem tudtunk semmilyen támadásról sem a támadás előtt, alatt vagy után. Teljes hazugság azt állítani, hogy Biggie-nek vagy nekem bármi közöm lett volna hozzá” – nyilakozta Diddy még 2008-ban egy Los Angeles Times cikkre reagálva, amit később vissza is vont a lap. Azóta persze eléggé megtépázódott Diddy reputációja, és a sorozatos bántalmazások után, amikkel meggyanúsították, sokan már bármit kinéznek belőle.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés