Kövess minket

Események

Budapesten ad koncertet Cappadonna a Wu-Tang Clanből

Megosztva

Magyarországra jön a Wu-Tang Clan tag Cappadonna.

Az amerikai rapper a Bp Shop meghívására érkezik Budapestre egy koncertre. A helyszín a Dürer Kert nagyterme lesz, az időpont pedig november 2, ami egy szombati nap.

Cappadonna aka. Cappachino a Wu-Tang Clan fenegyereke, a hiányzó láncszem, aki még sosem adott szóló koncertet hazánkban, most megtöri a forró jeget és egy exkluzív fellépés keretein belül színpadra lép, november 2.-án, Budapesten a Dürer Kertben – olvasható a leírásban.

Cappadonna az egyik legkülönlegesebb Wu-Tang Clan tag volt mindig is. Ő volt U-God mentora és később Method Man lépett a helyére, miután börtönbe került. A jogdíjakon összeveszett RZA-val a Wu-Tang Clan főnökével, így sokáig nem is számított hivatalos banda tagnak sokak szemében, hiszen nem kapott helyet az album képeken és nem volt feltüntetve a neve sem sokszor, de ezt a Better Tomorrow album 2014-es megjelenése előtt RZA, a Warner Bros stúdióban tisztázta és elmondta, hogy Cappadonna hivatalos tag volt a Wu-Tang Clanban az 8 Diagrams album megjelenése óta. Cappadonna első albuma a Pillage volt, ami 1998-ban jelent meg és amin olyan slágerek voltak, mint a Milk the Cow, Run, vagy a Slang Editorial és ami a slágerlisták TOP 3 helyére repítették, majd aranylemez lett belőle. A Wu-Tang, Forever albuma után nagymértékben hozzájárult a banda stúdió albumához The W-hez. Ezen kívül dolgozott még Raekwon 1995-ös Ice Cream kislemezén az Only Built 4 Cuban linx-en és Ghostface Killah szóló debütáló albumán az Ironman-en is.

A jegyárakról egyelőre nincs pontos információ, de érdemes követni a koncert hivatalos Facebook eseményét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés