Kövess minket

Aztaa

Második iskoláját nyitja Dr. Dre Kaliforniában

Megosztva

Dr. Dre hétfőn segített egy új középiskolai akadémia elindításában Inglewoodban.

A hip-hop legenda a Morningside High Schoolban járt, ahol Jimmy Iovine-nal közösen elindította az Iovine és Young Center Academy-t. Az iskola 2025 augusztusában nyitja meg kapuit.

Inglewood jó dolgok felé halad, Dre pedig imádja Inglewoodot. Igazából mindannyian szeretjük Inglewoodot. Hisszük, hogy ez megkülönbözteti majd őket a munkaerőpiacon és a főiskolákon. Az, hogy kimehetsz és elmondhatod, hogy diszciplináris oktatásban részesültél, hogy képes vagy együttműködni különböző tudományágakkal és újítani, előnyt jelent” – nyilatkozta Jimmy Iovine a FOX 11-nek a suliról.

A programot élvonalbeli, interdiszciplináris tantervként hirdetik meg, amelynek célja a fiatal vezetők, innovátorok és vállalkozók képzése.

A központ célja, hogy egy olyan innovatív oktatási modell révén, amely a szigorú interdiszciplináris tananyagot valós, csapatalapú tanulási lehetőségekkel kombinálja, átformálja a középiskolai tapasztalatokat. Ez az IYC kezdeményezés felerősíti az Inglewood Unified School District azon törekvését, hogy innovatív és izgalmas utakat hozzon létre a középiskolás diákok számára” – olvasható az Inglewood Unified közleményében.

Dre és Jimmy Iovine már 2022-ben is indítottak egy iskolát Kaliforniában, tehát komolyan gondolják, hogy érdemes a fiatal tehetségekbe fektetni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés