Kövess minket

Bulvár

Kanye West telepatikusan utasított egy nőt, hogy ellopjon egy autót

Megosztva

Kanye West volt a felelős azért, hogy telepatikusan szólt egy nőnek, hogy próbáljon meg ellopni egy autót, amelyben volt valaki a hátsó ülésen – legalábbis a gyanúsított ezt állítja a rendőrségnek.

Egy 28 éves, Ricki Smith nevű louisville-i nő a jelentések szerint péntek reggel (augusztus 30.) több autóba is megpróbált beszállni az Illinois állambeli Evansville North Main Streetjén. A hatóságok szerint Smith végül sikeresen beszállt egy autóba, amelyben egy gyermek ült, miközben az anyja egy közeli üzletben tartózkodott. Az autó tulajdonosa észrevette, hogy Smith betörte az ablakot, és kirángatta őt a járműből.

A rendőrség megkérdezte Smith-t, hogy miért próbálta elvinni az autót, és állításuk szerint azt válaszolta, hogy Kanye telepatikusan utasította erre, igaz a szót nem találta el, helyette azt mondta, „telegrafikusan” szólt neki Ye.

Smith ellen emberrablás kísérlete és autólopás kísérlete miatt emeltek vádat. Jelenleg a Vanderburgh megyei börtönben tartják fogva 10 000 dolláros óvadék ellenében.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés