Kövess minket

Zene

Chester Bennington fia nagyon nem örül az új, női Linkin Park énekesnek

Megosztva

Jaime Bennington, a Linkin Park néhai énekesének, Chester Benningtonnak a fia megrótta a zenekart, amiért úgy döntöttek, hogy felveszik Emily Armstrongot, mint új énekes.

A zenekar Chester Bennington 2017-ben bekövetkezett halála után egy énekesnővel állt újra össze. Jaime Bennington a közösségi médiában adott hangot sérelmének a döntés miatt, hogy néhai édesapját Armstronggal helyettesítették.

Hé Mike! Az embereknek nehezükre esik elfogadni, hogy a Linkin Park megújulva tért vissza” – írta Jaime Bennington az Instagram Stories oldalán Mike Shinodának címezve. „Nehezen tudják felfogni, hogy te hogyan voltál képes régi barátodat, @emilyarmstrongot felvenni @chesterbe helyére, ismerve Emily múltját az egyházban és @dannymasterson szövetségeseként”.” Jaime Bennington itt Armstrong szcientológiai kapcsolataira és Danny Masterson támogatására utalt a színész szexuális erőszak ügyében.

Egy online megosztott nyilatkozatában Armstrong nemrégiben nyíltan beszélt Masterson múltbeli támogatásáról, elmondva, hogy naivan támogatta korábbi barátját, de már bánja ezt, miután bűnösnek találták és természetesen minden szexuális erőszakot elítél.

Jaime Bennington azzal is megvádolta Shinodát, hogy „csendben törli ki apám életét és örökségét pont a nemzetközi öngyilkosság-megelőzési hónap alatt”.

Egy másik üzenetben Jaime Bennington azt mondta, hogy Shinoda „elárulta a bizalmat, amit a régi rajongók és támogatók, köztük én magam is, kölcsönadtam neked. Bíztunk benned, hogy te leszel a nagyobb, jobb ember. Hogy te leszel a változás. Mert megígérted nekünk, hogy ez a szándékod. Ez úgy tűnik süket fülekre talált”.

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés