Kövess minket

Hiphop

Letartóztatták Diddy-t

Megosztva

Letartóztatták Sean „Diddy” Combsot Manhattanben, miután az esküdtszék vádat emelt ellene – írja a New York Times. A vádirat pontos tartalma egyelőre nem világos, de az elmúlt 10 hónapban Combs ellen több per és szövetségi nyomozás is indult, többek között szexuális, fizikai és szóbeli visszaélések, szexkereskedelem, valamint illegális kábítószerek és lőfegyverek használata és terjesztése miatt. Közben az is felmerült újra egy rövid időre, hogy anno ő rendelte meg 2Pac megölését, miután a gyilkossági ügy egyetlen (élő) gyanúsítottja, Keefe D ezt állította a nyomozóknak. Utóbbi esetben végül nem vették elő Diddy-t.

Combs jogi csapata azt mondta a Times-nak, hogy csalódottak a vádemelésről szóló döntés miatt, megjegyezve, hogy „a múlt héten önként költözött New Yorkba, hogy felkészüljön ezekre a vádakra”. Ügyvédje szerint „ő egy tökéletlen ember, de nem bűnöző.”

A Combs elleni vádak azóta indultak be igazán, hogy volt barátnője, Cassie Ventura tavaly novemberben beperelte őt nemi erőszakért és sorozatos fizikai bántalmazásért, majd gyorsan egyezségre jutottak. A CNN később egy durva biztonsági kamerás felvételt tett közzé, amelyen látható, hogy Combs 2016-ban megverte Venturát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés