Kövess minket

Hiphop

Diddy 50 millió dollárt ajánlott fel a szabadulásáért cserébe, de így sem engedik el

Megosztva

Köszönöm a családtagoknak, hogy eljöttek, de nem engedhetem el” – mondta a bíró Diddy-ről a mogul fiai jelenlétében. A zenészt és korábbi dollármilliárdost tegnap tartóztatták le szövetségi ügynökök New York-ban, azóta pedig az is kiderült, hogy a sok keringő vád közül 3 vádponttal gyanúsították meg: zsarolással egybekötött összeesküvés, erőszakkal, csalással vagy kényszerítéssel történő szexkereskedelem és prostitúcióra való kényszerítés. Diddy minden vádpontban ártatlannak vallotta magát.

A mogul a TMZ információ szerint 50 millió dollárt ajánlott, ha átkerülhet házi őrizetbe, ezt az ajánlatot utasította el végül a bíró. A dokumentumok szerint Diddy azt mondta, hogy a miami Star Islanden lévő villáját ajánlja fel biztosítékként, ez 48 millió dollárt ér, és az édesanyja miami háza fedezné a fennmaradó 2 millió dollárt. Hajlandó lett volna arra is, hogy utazásait Floridára, New Yorkra és New Jerseyre korlátozzák. Feltehetően Miamiban élne, és felutazna New York-ba a tárgyalások idejére. Diddy azt mondta, hajlandó GPS-monitort viselni, hogy a szövetségiek nyomon követhessék a tartózkodási helyét. Mindez mégsem volt elég a bírónak, így marad őrizetben.

Diddy ügyvédje, Marc Agnifilo eközben azt állítja, magabiztosak védencével együtt, hogy a következő meghallgatáson már elfogadják az óvadék ajánlatukat. A helyzetet ismerő források elmondása szerint Diddy tinilányai, a 17 éves D’Lila és a 17 éves Jessie ikerlányok jelenleg Los Angelesben vannak, néhai édesanyjuk, Kim Porter legjobb barátnőjének, Lalának a felügyelete alatt. Diddy három felnőtt fia, Quincy, Justin és Christian „King” Combs viszont részt vettek a bírósági meghallgatásán. Diddy-t jelenleg a Metropolitan Detention Centerben tartják fogva Brooklynban. Ha bűnősnek találják, minimum 15 év, maximum életfogytiglani börtönbüntetés vár rá. A tét tehát hihetetlenül nagy a számára.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés