Kövess minket

Hiphop

T.I. nem lép fel többet élőben, miután 71 millió dollárt ítéltek meg neki egy per során

Megosztva

T.I. bejelentette, hogy nem ad több koncertet, miután nemrég győztesen került ki egy 71 millió dolláros perből.

Csütörtökön T.I. és Young Dro vendégeskedtek a 96.1 The Beat rádióban Atlantában. A megjelenés részben azért volt, hogy promózzák a rapper közelgő Jingle Ball koncertjét, december 19-én. Az előaó viszont azzal sokkolta a műsorvezetőt, amikor bejelentette, hogy ez lesz az utolsó fellépése.

Nagyra értékelem, hogy felajánlottátok nekem az utolsó munkámat” – mondta T.I.. „Már nincs szükségem a pénzre, és nem fogok többet fellépni. Nem akarom többé csinálni.” Amikor megkérdezték tőle, hogy komolyan gondolja-e, Tip megerősítette a szavait.

A múlt hónapban T.I. és felesége, Tameka „Tiny” Harris 71 millió dollárt nyertek egy per során az L.O.L. Surprise babagyártó MGA Entertainment ellen. Tiny 2009-ben alapította meg az OMG Girlz nevű popegyüttest, amely Tiny lányából, Zonnique „Star” Pullinsból, Bahja Rodriguezből és Breaunna „Babydoll” Womackből áll. A pár még 2020-ban beperelte a játékgyártót, és azzal vádolta őket, hogy megsértették a csoport nevét, arculatát és képmását a cég L.O.L. Surprise! O.M.G. babákkal, amelyek megjelenésükben az OMG Girlz-t tükrözték. Négy évnyi bírósági eljárás után Tip és Tiny győzedelmeskedett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés