Kövess minket

Hiphop

Új nagylemezt ad ki Manuel, de már másik kiadónál

Megosztva

Manuel bejelentette az új albumát, melyet már nem a Gold Records kötelékében fog megjelentetni.

A rapper / énekes egy Index cikkben beszélt a karrierjében beállt változásokról, például arról, hogy már nem a Gold Records tagja, és csatlakozott a Astro Music-hoz, ahol olyan előadók vannak még, mint a T. Danny, Kkevin, Mihályfi Luca, vagy épp a Valmar.

Manuel a tervek szerint télen kezd el dolgozni az új stúdióalbumán, melynek egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma. Ez lesz a zenész második nagylemeze, a 2023-as Idegen után, igaz közben érkezett idén tavasszal egy „Torz” című EP.

Manuel a fentebb említett cikkben azt is elárulta, hogy a lemezbemutató a nagyjából 20 ezres tömeg befogadására alkalmas MVM Dome-ban lesz 2025. február 15-én.

Számomra nem volt kérdés, ha megvan az első telt házas Budapest Park, akkor az új lemezemet a Papp László Sportarénában vagy a valamivel nagyobb MVM Dome-ban szeretném bemutatni. Végül arra jutottam, hogy ne egy, hanem rögtön két lépcsőfokot ugorjunk, amivel meglepünk mindenkit. Biztos vagyok benne, ha egy albummal aktualitást adok a koncertnek, meg tudom tölteni a helyszínt, ezért mindent meg is teszek” – mondta a portálnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés