Kövess minket

Hiphop

JAY-Z egy hotelszobában bujkált 2Pac elől – állítja Diddy egyik volt testőre

Megosztva

Gene Deal aka Diddy egykori testőre egy nemrégiben adott interjúban azt állította, JAY-Z anno elbújt 2Pac elől egy hotelszobában, mielőtt fellépett volna a Las Vegas-i koncertjén.

Nem tudom, hogy Pac honnan tudta meg, hogy JAY-Z-nek van ott fellépése, de JAY nem volt hajlandó kijönni abból a szobából” – mondta a Cam Capone News-nak egy az előző héten megjelent interjúban. Deal elmondta, hogy Chaz Williams-szel, Big D-vel, Eric B-vel és Suge Knight-tal kellett telefonálnia, hogy biztos legyen, semmi sem fog történni a rapperrel.

Suge azt mondta: ‘Figyu tesó, ehhez semmi közöm. Pac van bevadulva” – emlékezett vissza Deal. „Suge Knight mondta Pac-nak, hogy engedje el a dolgot JAY-Z-vel, hogy mehessen a koncertjére, mert JAY egyszerűen nem jött ki abból a szobából, gyakorlatilag megmondta neki, hogy ne csináljon semmi őrültséget„.

Gene Deal nem tudta a konkrét okot, amiért 2Pac-nak problémája volt JAY-Z-vel, de úgy gondolta, hogy valami köze lehet ahhoz, hogy Hov együtt dolgozott Notorious B.I.G-vel a „Brooklyn’s Finest” című számon az 1996-os Reasonable Doubt albumról. Biggie egyértelmű utalást tett Pac-ra a számban, amikor azt rappelte: „If Faith have twins, she’d probably have two pacs/ Get it? 2 Pac’s?

(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés