Kövess minket

Hiphop

Gucci Mane két előadó kivételével mindenkit kidobott a kiadójából

Megosztva

Gucci Mane 1017 Global Music lemezkiadója már csak két művészt foglalkoztat, miután az atlantai rapper és a kiadó vezérigazgató nemrég bejelentette, hogy nagytakarítást végzett a labelnél.

Pénteken Gucci Mane megosztott egy posztot az Instagramon , amelyben frissítést adott lemezkiadója állapotáról. Úgy tűnik, hogy a zeneiparban történt megrázkódtatások miatt Guwop úgy döntött, hogy drasztikus intézkedéseket hoz, amelyek közé tartozik, hogy a legtöbb előadóját ejti.

Nézem az eredménykimutatásomat, és mivel üzletember vagyok, úgy gondolom, hogy szinte az összes művészemet el kell engednem, kivéve Pooh Shiestyt és Foogianót” – mondta Gucci a videóban. „Ez egy olyan döntés, amit nem akartam meghozni. Gondolkodtam rajta sokat. Mindegyiküket megtarthatnám a szerződésem alatt. De inkább hagyom, hogy máshol kamatoztassák a tehetségüket.””

Így végül Bic Fizzle, BigWalkDog, Brezden, HotBoy West, Kato2X, Li Rye, Lil Jay, Mac Critter, FTO Sett és TLE Cinco kiadó nélkül maradtak. Egyikük, Lil Zay úgy válaszolta a hírre, hogy „leszarja” és igazából örül, hogy így alakultak a dolgok.

Érdekesség, hogy a két rapper, akiket Gucci megtart a kiadójánál, mindketten börtönben vannak.

2022 áprilisában Pooh Shiesty-t több mint öt év börtönre ítélték , miután bűnösnek vallotta magát egy lövöldözés és egy rablás bűntettében. A következő hónapban Foogianót öt év börtönbüntetésre ítélték, miután eltávolította a nyomkövetőjét, és szökni kezdett, amikor óvadék ellenében lőfegyver birtoklásának vádja mellett épp szabadlábon volt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés