Kövess minket

Stílus

A Balenciaga x adidas Stan Smith sneakere direkt néz ki úgy, mintha valaki évekig hordta volna előttünk

Megosztva

November 3-án, csütörtökön jelenik meg a Balenciaga és az adidas első közös kollekciója, melyet még anno májusban mutattak be.

A darabok közt vannak már-már ikonikusnak számító adidas melegítőfelsők és nadrágok (természetesen Balenciaga logóval ellátva), de pulcsik, bőr és farmerdzsekik, kabátok, rövidnadrágok, és persze cipők is. Sajnos a kifutón használt szopóálarcok nem a kollekció része. Az árak természetesen a Balenciaga luxusához közelítenek, nem pedig az átlag adidas árcédulákat tükrözik, ennek megfelelően egy oversized póló 795 dollár lesz, egy bomberdzseki 3050 dollár, míg a legdrágább darab, a párnázott fürdőköpeny 4800 dollárt, átszámítva közel 1 millió 980 ezer forintot kóstál.

A kollekció részét képezi egy adidas Stan Smith kollab sneaker is, mely gyakorlatilag laposra van járatva, és úgy néz ki, mintha már valaki hónapokig nyüstölte volna. Fekete, fehér, és sötétszürke színben lesz kapható.

A Balenciaga amúgy mostanában imádja a használtnak kinéző cipőket, idén már piacra dobtak egy szétszaggatott “Paris Sneaker” nevű lépőt, amihez képest ez a Stan Smith szinte újnak tűnik.

(Highsnobiety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés