Kövess minket

Hiphop

A Bape-alapító NIGO stúdióalbumán A$AP Rocky, Tyler, The Creator, Gunna, Pharrell és Pop Smoke is szerepelni fog

Megosztva

Két nap múlva, március 25-én jelenik meg a legendás Bape márka alapítóatyja, Nigo által szállított válogatáslemez, az “I Know NIGO”.

A régóta belengetett lemez teljes dallistáját és vizuális megjelenését kedden, azaz tegnap fedte fel Nigo a Spotify Instagram-profilján keresztül. A válogatás 11 dalt tartalmaz majd, ebből eddig 5-öt már kiadott a divat-legenda, aki a Bape után jelenleg a KENZO kreatív igazgatója. A már megjelent trackek közt ott volt az A$AP Rocky-féle Arya, a Want It Bad Kid Cudival, a Hear Me Clearly Pusha T oldalán, a Morë Tonight az ikonikus Teriyaki Boyz-zal, és végül a Heavy Lil Uzi Verttel, aki sok fan számára meglepő módon drill módba kapcsolt a héten droppolt dalon.

Mint fent írtuk, a korong egy A-listás előadókkal telepakolt válogatás, amin NIGO mintegy kurátorként dolgozik, ergo kigyűjtötte és felkérte belső köréből származó zenész spanjait, akiknek megadatott a privilégium, hogy “ismerhetik őt” és rárakta őket az albumára, ami az első megjelenés tőle egy hosszú, majd 20 éves hiátus után (NIGO Presents: Return of the Ape Sounds, 2005).

Nem semmi, hogy egy WANG$AP-dal, azaz egy régi-új Tyler, The Creator x A$AP Rocky szerzemény is található az anyagon (Lost and Found Freestyle 2019). A lemezen a fent említett illusztris gárdán túl tiszteletét teszi majd Gunna, Pharrell, a Clipse (Pusha T és No Malice legendás régi duója), ami szintén nagy szó, és Pop Smoke is, ami nem meglepő, tekintve, hogy a projekt az elhunyt rapper kiadójánál, a Steven Victor által koorindált Victor Victor labelnél lát majd napvilágot, azután, hogy Nigo 2021-ben dealt kötött a Universal Music Grouppal. 

(HB)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés