Kövess minket

Hiphop

A bebalzsamozott hulláját állították ki a búcsúbuliján a marylandi rappernek

Megosztva

Még csak április van, de máris befutott az év talán legbizarrabb sztorija. Történt ugyanis, hogy a 24 évesen meggyilkolt marylandi rapper, Goonew a halála után részt vett az „utolsó partiján”, ahol a bebalzsamozott hulláját állították ki a rokonai egy klubban, miközben nagyban bulizott körülötte mindenki.

Goonew-t még március 18-án lőtték agyon Prince George’s megye egyik parkolójában. A fiatal rapper pár órával a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe. A család feltételezése szerint fegyveres rablás áldozata lett a zenész, gyanúsított egyelőre nincs, a rendőrség 25 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki tud érdemi információval szolgálni a gyilkos kilétéről.

A történet innentől vesz abszurd fordulatot, vasárnap (április 3-án) ugyanis Goonew, igazi nevén Markelle Antonio Morrow családja és barátai egy washingtoni éjszakai klubban búcsúztatták a rappert egy bulival, amelyen ő is részt vett. A Goonew „utolsó show”-jaként meghirdetett eseményen Goonew bebalzsamazott hulláját állították ki a színpadon, streetwear ruhákba öltöztették, és egy koronát is raktak a fejére. A klub az egyik kikerült videó szerint eléggé tele volt, az álló múmia ellenére pedig minden normálisan zajlott le, szelfizgettek is többen Goonew-val.

Az eseményen résztvevő egyik rapper, Black Fortune megerősítette, hogy valóban Goonew hulláját állították, és nem egy viaszfigurát. „A lényeg, hogy az anyja boldog legyen” – tette hozzá Fortune, utalva arra, hogy az egész a család ötlete volt.

A buli helyszínéül szolgáló Bliss Club hétfőn kiadott egy közleményt, melyben kiemelik, hogy előzetesen nem értesültek róla, hogy Goonew hulláját is dekorációnak fogják használni az eseményhez. „A Blisst egy helyi temetkezési vállalat kereste meg, hogy ki akarják bérelni a helyet Goonew búcsúbulijára. Elnézést kérünk mindenkitől, akit felzaklatott, vagy megsértett az eset. Kérjük imádkozzatok Goonew családjának és barátainak békéjéért, nehéz időszakon mennek keresztül” – írta a klub.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés