Kövess minket

Aztaa

A BTS tagjai megkezdik a dél-koreai sorkatonai szolgálatukat

Megosztva

BTS fanoknak egészen 2025-ig kell várniuk, mire ismét együtt láthatják kedvenc K-pop bandájukat a színpadon, mivel a csapat tagjai elkezdik a sorkatonai szolgálatukat.

A BTS kiadója, a BigHit Music hétfőn bejelentette, hogy a tagok, Jin, RM, J-Hope, Suga, Jimin, V és Jungkook mind el kell, hogy kezdjék a kötelező sorkatonai szolgálatukat, igaz ennek hosszúsága tagról tagra változhat. Jin például azután vonul be katonának, hogy október végén kiadja első szólólemezét, a többiek bevonulási időpontjai még nem ismertek.

Dél-Koreában minden egészséges fiatal férfinak legalább 18 hónapos sorkatonai szolgálatot kell teljesítenie, de a hosszúságot egyedi elbírálás alapján módosíthatják. Alapvetően 18 évesen kell bevonulni, de akár 28 éves korig is lehet húzni a szolgálatot, ez történt a BTS tagjainál is, hisz a legfiatalabb énekesük 25 éves.

A BTS már korábban bejelentette, hogy szünetet iktatnak be a banda életébe, és inkább a szólókarrierjeikre koncentrálnak. 2025-ben viszont visszatérnek, miután minden tagnak lejárt a szolgálata.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés