Kövess minket

Események

A Coachella fesztivál idén az összes színpadát élőben közvetíti YouTube-on

Megosztva

A YouTube bejelentette, hogy a történelme során először a 2023-as Coachella fesztivál mind a hat színpadát élőben közvetíti.

A vállalat bejelentette, hogy megduplázza tavalyi erőfeszítéseit a hat élő közvetítéssel az idei fesztivál mindkét hétvégéjén. A nézők exkluzív merch dropokat is láthatnak majd a Coachella csatornáján keresztül, valamint helyszíni közvetítéseket helyi installációkról, valamint a szettek között egyéb kulisszák mögötti pillanatokról. Azok, akik nem tudnak élőben bekapcsolódni, az esti utolsó koncert után ismétlésben nézhetik a szetteket. Később a kiemelkedő pillanatokból is töltenek fel koncertrészleteket.

Az idei Coachella magyar idő szerint szombat hajnal 1 órakkor indul, és szokás szerint brutális fellépőlista van, Frank Ocean, Bad Bunny, Blackpink, Rosalía, Gorillaz, Jai Paul, Pusha T, $uicideboy$, Calvin Harris, Yung Lean, Latto, Glorilla, Pi’erre Bourne csak pár név a lineupból. A teljes listát és a hozzá tartozó időpontokat ide kattintva lehet csekkolni, alább pedig a színpadok YouTube streamjei.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés