Kövess minket

Hiphop

A családon belüli erőszakért elítélt Dizzee Rascal új videóklipjében próbálja tisztázni magát

Megosztva

Nehéz napokat él át az angol grime-szcéna veterán alakja, Dizzee Rascal, miután a bíróság jogerősen is elítélte volt mennyasszonya, Cassandra Jones bántalmazásáért a múlt héten. A meglehetősen bizarr eset még tavaly júniusban történt; Dizzee bejelentés nélkül megjelent egykori kedvese dél-londoni házánál, majd miután Cassandra beengedte, rövidesen elszabadultak az indulatok. A nő vallomása szerint a rapper teljesen kivetkőzött magából, kiabálni kezdett vele, majd többször meglökte, miközben ő a kisebbik közös gyermeküket tartotta a kezében – egy fiúk és egy kislányuk van egyébként. Dizzee dühében még a konyhai hűtőszekrénynek is neki támadt, többször belefejelt a védtelen masinában, miközben hangosan üvöltözött. A cirkuszt végül a szomszédok unták meg leghamarabb. Kihívták a rendőrséget, akik a helyszínen őrizetbe vették a 37 éves rappert.

Dizzee a tárgyalásán ártatlannak vallotta magát, ám a bíróság ennek ellenére pénteken jogerősen elítélte; 24 héten keresztül elektromos nyomkövetőt kell viselnie, hogy a hatóságok követhessék a mozgását, illetve egyéves távolságtartásra kötelezték a bántalmazás során könnyebb sérüléseket szenvedő Cassandrától.

Habár Dizzee igazságtalannak tartja a döntést, nagyon nem tehet ellene már semmit, vagyis, valamit azért mégis. Tegnap kidobott egy rövidke freestyle videót, Tupac Hail Mary című trekkjének instrujára, melyben vázolja a saját állaspontját, azaz, tulajdonképpen megpróbálja tisztázni a nevét.

A számból megtudhatjuk például, hogy a pár non-stop veszekedett egymással, de Dizzee elárulja azt is, hogy ex-mennyasszonya anyagilag totál kihasználta őt, sőt, volt, hogy jól fel is pofozta a rappert.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés